GDPR Created Active

AbonnerING på nyhetsbrev

Created Active sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder veiledning, nyhetssaker og kampanjer, For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.
E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Mailchimp, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken "meld deg av nyhetsbrev" på nyhetsbrev eller ved å kontakte oss. Created Active behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet. Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Dine detaljer vil bli videresendt til Created Active administrator. Opplysningene du har oppgitt vil bli brukt til dette og godkjente formål.

Snart er din nye allround bike klar til å bli sendt ut til din adresse. Meld deg på med din epost og vi vil kontakte deg.

allround bike FRA CREATED ACTIVE
Les rettningslinjer
Takk for din bestilling. Vi kontakter deg om kort tid!
Oops! Her var det noe som gikk galt! venligst prøv igjen!

VI TAR VARE PÅ VÅRE KUNDER

Med lang erfaring innen sykkelsport og annen idrett ønsker vi å gi deg de beste øyeblikkene og mulighetene.
KONTAKT OSS

Blir du som mange andre sittende mange timer foran skjermen og kjenner kroppen skrike etter å komme seg ut i frisk luft? Ønsker du et enkelt transportmiddel i høy kvalitet som er utrolig lett og et lekkert syn rundt i byen?  Da er Allround Bike spesielt laget for deg. Enten du jobber i storbyen og skal til og fra jobb, eller en tur på landeveien!

Blir du som mange andre sittende mange timer foran skjermen og kjenner kroppen skrike etter å komme seg ut i frisk luft? Ønsker du et enkelt transportmiddel i høy kvalitet som er utrolig lett og et lekkert syn rundt i byen? Da er Allround Bike spesielt laget for deg. Enten du jobber i storbyen og skal til og fra jobb, eller en tur på landeveien!

WE CARE ABOUT YOU

BLI ENDEL AV VÅRT FELLESSKAP

Hos Created Active er det deg og din helse som er i fokus. Sammen kan vi forandre hverdagen og holde oss i bevegelse.
Creative Active vil arrangere sykkel-eventer i nærheten av deg

LAGET MED
BAKGRUNN I LIDENSKAP

Med mange års erfaring innen sykkel idrett og idrett generelt er vi lidenskapelig opptatt av allmennhelse, og at du fortjener det beste, fordi du er unik.
Created Active har et mål om at du skal få det beste, til en pris du kan leve med.

Med Allround Bike fra Created Active har vi nådd vårt mål om kvalitet i hver minste detalj. Delene er håndplukket slik at du skal kunne oppleve maksimal sykkelglede på en av våre Allround Bikes. Du kan fokusere på gleden av å føle deg unik og hvor enkelt det nå er å holde deg i bevegelse og i form.

Vi er lidenskapelig opptatt av din fysiske og psykiske helse. Vi vet at du har en hverdag fylt med tidsklemmer, stress og ansvar.
Hvem har da tid til å trene?
Alt som skal til for en bedre helse er at du holder deg i bevegelse, hver eneste dag i kun 15-20 min.

Utnytt muligheten nå med en Allround Bike fra Created Active.

BLI MED PÅ NESTE
SYKKELRITT!

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et

MELD DEG PÅ

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et

VI HJELPER DEG MED Å
NÅ DINE MÅL

Trenger du tips og råd om hvordan du skal holde deg i form eller bli en bedre syklist.
Vi er her for å hjelpe deg med dine mål.

Takk for at du kontakter oss! Vi kommer tilbake med svar om kort tid.
Oops! Her er det noe som gik galt! Vennligst sjekk at alt er fylt ut riktig.